Rygeloven i Danmark sætter mange begrænsninger for rygere. Det er svært at finde et sted, hvor man kan ryge og der bliver set skævt til dig på din arbejdsplads, hvis du er ryger.

Hvis dette er årsagen til at du vil i hypnoterapi for dit rygestop, så er jeg nok ikke den rigtige at opsøge og jeg vil gerne give en forklaring på dette.

Jeg har hjulpet en del med rygestop, og jeg har en fornemmelse af at jeg har succes med det. Årsagen er at et af mine første spørgsmål til klienten er: "Er det dig eller er det andre der ønsker at du stopper?"  Det er nemlig sådan at hvis det er på grund af konen/manden/børnene/arbejdspladsen, så er chancen for succes ikke så stor, men hvis det er dit inderste ønske at stoppe, så er det en helt anden sag. Hvis du ønsker det, så er chancen rigtig stor, - det siger min erfaring.

Hvis du nu spørger mig, hvor stor min succesrate er, så kan jeg ikke fortælle dig det og årsagen er enkel, - hvis jeg skal føre en statistik på dette, så kræver det at alle mine klienter vender tilbage og fortæller mig hvordan det er gået - og det gør de ikke altid. Derfor kan jeg ikke sige det præcist, men min fornemmelse, også i forhold til de tilbagemeldinger jeg får, siger mig at det er en ret god statistik.

Jeg håber dette kan hjælpe dig med at træffe valget.