Det er meget forskelligt, alt efter hvilket formål hypnosen eller hypnoterapien har.
Fælles for alle sessioner er dog at vi starter med en samtale, for at fastlægge regler for hypnosen. Vi laver en "kontrakt" om hvad der må arbejdes med og det er  dig som klient der afgør hvad det er. Når samtalen er slut og "kontrakten" er aftalt, så begynder den egentlige hypnose.
Der vil ikke blive arbejdet med problemer uden det på forhånd er aftalt. 


Først vil du blive guidet til en afslappet tilstand, som bliver stadig dybere, indtil du er på det ønskede stadie af hypnose. Stadiet af hypnose er forskelligt, alt efter hvad der arbejsdes med. Det vigtigste er at du siger "Ja" til at blive hypnotiseret. på den måde giver du dig selv lov til, at få adgang til det underbevidste og det er her vi kan løse problemer
Ved nogle problemer kan det være en fordel at bevæge sig tilbage i tiden, til tidspunktet omkring problemets oprindelse og derefter løse det eller belyse det via bestemte teknikker. I andre tilfælde kan det være at det er vigitgt at få stillet nogle bestemte positive forslag til klienten f.eks. "Fra idag betyder søde sager mindre for dig", eller "Fra dette øjeblik og fremover vil du være ekstremt fokuseret på at nå dit mål"

Der er mange forskellige teknikker som kan bruges under hypnosen, og det er vigtigt at du føler dig tryg og i gode hænder.
Du kan altid være sikker på at du er i gode hænder hos en hypnotereapeut som er NGH Certificeret. NGH står for National Guild of Hypnotists og det er verdens største organitation inden for området.
Hypnotisørerne.dk, er et samarbejde imellem veluddannede Hypnoterapeuter i Århus, med høje krav til grundighed og etik. Etik kan du læse mere om her.

Hvis du har spørgsmål som du ikke har fået svar på via disse sider, skal du være velkommen til at maile eller udfylde denne Nem-kontakt