Hvem er jeg

Mit navn er Maximillian Lundgren Nielsen.

Jeg er Essentiel psykoterapeut samt NGH certificeret hypnotisør og hypnoterapeut. Jeg har mange års erfaring med psykoterapi og selvudvikling og hypnose. Jeg har 27 års erfaring med kompetenceudvikling af sundhedspersonale via tilknytning til uddannelsesinstitutioner i kommuner og regioner.Jeg er lederuddannet og jeg har erfaring med konfliktræning. Jeg er uddannet som Coach-Organisationscoach fra ledelsesakademiet/ erhvervsakademiet i Århus

Jeg er lige for tiden 51 år gl. og så er jeg gift med mit livs Tina og jeg har 3 dejlige børn .  

Det er min overbevisning, at vi alle rummer nøglen til vore problemer.

Garanti

Jeg får ofte mails, SMS'er og spørgsmål i telefonen, hvor mennesker spørger mig om jeg kan hjælpe dem af med deres problemer.

Jeg må generelt svare dem "Det ved jeg ikke"

Det er der en grund til, da jeg jo ikke kender personen og personens historie godt nok. Alle mennesker er unikke og det som virker for Peter virker måske ikke for Sofie.

Hvad med garanti?

Min garanti går udelukkende på min indsats, - altså jeg kan love at alle mennesker, som kommer hos mig, bliver behandlet som en unik person. Jeg kan også garantere ærlighed, dvs. at hvis jeg ikke mener at jeg kan gøre en forskel, så behandler jeg ikke personen. Jeg kan ikke give garanti for at terapien lykkes, der er alt for mange parametre der spiller ind her.

Hvorvidt en terapi lykkes eller ikke lykkes afhænger af mange ting.

F.eks. om der kan skabes tillid imellem behandler og klient, Kan vi finde frem til årsagen og er den rette motivation til stede?

Jeg må ofte fortælle personen at hypnose i sig selv ikke kan hjælpe nogen, da hypnose jo bare er en tilstand, det er terapien i hypnosen der virker. Dvs. at man behandler årsagen frem for blot at symptombehandle. Symptombehandling kan jo i pribcippet gøres ret effektivt med medicin og desuden er det billigere end en hypnosesession.

En hypnoterapeut har en terapeutisk baggrund og han/hun bruger hypnosen som et værktøj til at finde årsagen i underbevidstheden og når den er fundet, så bruger han/hun terapeutiske metoder til at ændre mønstre og sætte tingene i perspektiv for klienten. Vi kan ikke ændre historien, men vi kan skabe en forståelse for hændelsen/traumet, som gør at klienten kan leve videre uden angst/depression/fobi mv.

Kig dig godt omkring, når du skal vælge en terapeut, mærk efter i maven om det føles rigtigt og frem for alt, hvis du bliver lovet "helbredelse", så tænk dig godt om.

Skal du vælge mig? - Det ved jeg ikke, det skal du beslutte udfra din mavefornemmelse.

Jeg glæder mig til at se dig i min klinik i Skejbycenteret, Skelagervej 5 - 9, 8200 Århus N

 

"Det er tanken der tæller"

Hvad er hypnose og hypnoterapi

Hypnose stammer fra det græske ord Hypnos, som betyder søvn.
Søvn er egentlig ikke den bedste beskrivelse af denne tilstand, da en person under hypnose ikke sover, men er i en trancetilstand.
Denne tilstand minder om den tilstand vi er i lige før vi falder i søvn, eller når vi falder i staver og dagdrømmer. Hypnose er derfor en meget naturlig tilstand, som vi alle oplever dagligt.

Hypnoterapi er en let hypnose, hvor klienten ikke er i denne trance. Hypnosen er så let at terapeuten og klienten sammen har adgang til både det ubevidste og det bevidste, altså man veksler imellem den meget bevidste tilstand og den lidt mere "falde i staver" tilstand. her er det at terapeuten og klienten sammen finder årsagen til problemet.
Når problemets oprindelse er fundet buges forskellige terapeutiske teknikker til at løse det.

I princippet kan alle hypnotiseres i en eller anden grad, hvis man er åben overfor det og man har givet sin accept til hypnotisøren. Som nævnt ovenfor er der er stor forskel på den terapeutiske hypnose i en hypnoterapibehandling og på den trancetilstand man ser under et hypnoseshow. 

En hypnotisør kan ikke få dig til at gøre ting du ikke ønsker, her vil din naturlige kritiske sans beskytte dig.

Selve hypnosen er yderst behagelig, afslappende og så er det sundt. Man kan ikke på nogen måde tage skade af hypnose, tvært imod. I virkeligheden burde vi alle opsøge en hypnotisør en gang imellem bare for at slappe sindet helt af, nøjagtigt lige som vi går til en massør for at løsne op for spændinger i muskulaturen. Man behøver ikke at have problemer for at have glæde af hypnose, det er en fantastisk måde at tage på en lille afstikker ind i sig selv for at rense ud og rydde op.

Terapi

Essentiel terapi

Essentiel terapi handler om at vi alle grundlæggende er født uden angst, depression og fobier, vi er født som et menneske som gennem hele livet lærer og forandrer os med denne læring.

Til tider lærer vi ting som er uhensigtsmæssige og som skaber uballance, f.eks. hvis vi oplever gentagne svigt fra vore nære familiemedlemmer eller kærester, så kan vi udvikle manglende selvværd, altså jeg er intet værd fordi dem jeg elsker forlader eler svigter mig.

Eller fobien som er tillært fordi underbevidstheden har misforstået en reaktion.

Essentiel terapi handler derfor om at fjerne eller bearbejde de negative påvirkninger, for at komme tilbage til det oprindelige altså det essentielle.

Det er klart at vi har lært mange nyttige og positive ting i voresliv og disse ting kan vi styrke med terapien.