Her kan du læse klienternes udsagn

Alle klienterne er beskyttet af anonymitet

En glad mor

Hej Lene

 

Af en eller anden grund, har jeg først modtaget denne skønne mail idag d. 30-11. Det er altid så dejligt at modtage tilbagemeldinger, uanset om de er så positive, som denne, men det er sådan en mail der gør at jeg har lyst til at fortsætte.

 

Tusind tak for det:-)

 

Må jeg bruge tilbagemeldingen på min hjemmeside, selvfølgelig helt anonymt, hvor jeg kun bruger fornavn?

 

Bedste hilsner

 

Max

 

Sendt fra min iPhone

 

 

Hej Max

 

min datter (maria 17 år) var i behandling ved dig i foråret.

hun var trist, ked af det, negativ, ingen selvtillid eller selvværd, angst, minus lyst....til stort set alt....kæmpede sig gennem efterskolen, og jeg frygtede hver dag, at hun ville droppe ud.

 

Efter sommerferien startede hun på HHX (med stor stiltiende skepsis fra alle omkring hende)- dog opbakning!

Ved ikke, hvad der er sket ???

Hun scorer den ene høje karatkter efter den anden. Laver fremlæggelser på klassen (og syns ikke det er "så slemt"), begyndt at besøge hendes far og familen igen, dyrker sport hver dag, masser af nye venner og veninder, i byen stort set hver week-end........vi kigger alle målløse til, på sidelinien....... det er såååååååååååååååååååååå dejligt.

Jeg ved jo ikke om DU har hjulpet hende :o)

?

Det tror og håber jeg på !

Syns bare lige jeg havde lyst at berette om en "god historie".

 

og hvis det er "din skyld" Max, vil jeg bare sige "TAK"

:o)

 

hilsen Lene (en GLAD mor ;o)

 

Spiseforstyrrelse

modtaget 1/9 2014

Hej Max.

 

Her er min tilbagemelding på mit behandlingsforløb hos dig.

Efter at have været syg i 6 år med bulimi, var tiden nu til at få ændret på dette. Jeg vidste først ikke hvad der var af muligheder, for da jeg tidligere har gået hos en psykolog, og der havde fået et rigtig dårligt indtryk af dette, og ikke skabt nogle resultater i forhold til min spiseforstyrrelse, følte jeg ikke det var her jeg kunne blive rask. Jeg henvendte mig dog igen til min læge, og fik igen en henvisning til center for spiseforstyrrelser, hvor jeg fik den samme psykolog – hvilket igen var en dårlig oplevelse, og derfor ikke skabte resultater for mig. Min kæreste og jeg blev derfor enige om at der skulle gøres noget andet (lige meget hvad)– og undersøgte derfor andre muligheder på nettet, og faldt her over hypnoterapi. Her var der både nogle der skrev det havde gjort deres spiseforstyrrelse værre og andre bedre, men der var ikke som sådan nogen der sagde, det var det der havde været det udslagsgivende, for at de var blevet raske. Jeg besluttede mig for at henvende mig til dig alligevel, da jeg jo ikke havde noget at miste, og jeg ville gøre at for at ændre på min situation – det er jeg virkelig glad for jeg gjorde. Efter bare 5 behandlinger over to måneder, føler jeg mig rask – maden fylder stadig, men på et minimum af hvad den gjorde tidligere. Jeg er derfor også 100% sikker på at jeg forbliver rask og kun får det bedre. Så hvor der er en vilje er der en vej – selvom viljen nu også spiller en stor rolle. Og jeg vil takke dig så mange gange for at have givet mig de redskaber der skulle til, for at ændre på fortiden, og gøre min fremtid meget lysere. Denne form for behandling var altså den rette for mig, og derfor vil jeg også anbefale den til andre der står i samme situation, for I har intet at miste, og jeres liv at tabe! Tak for din professionelle og tillidsvækkende tilgang til tingene.

 

- Mette

 

18/3 2013

Hej Max. En lille rapport med overskriften: Det virker stadig! Spændingerne i kæben er langsomt blevet meget mindre, og hele mundpartiet er ved at finde sin plads. En gang imellem vil det hele tilbage til det forkerte. Men det hjælper for det første med bevidsthed på det. For det andet er det vigtigt, at jeg arbejder med: bruger redskaberne: ta'r ned på min strand ind imellem og bruger indsovningsmantraet. Igen - overordnet: Min tilstand er meget bedre! Så 1000 tak! Jeg vender tilbage, hvis det forkerte skulle få overtaget igen - men det gør det selvfølgelig ikke :-)
De bedste hilsner
Elin 

23/12 2012

Hej Max

Jeg ville lige ønske dig og din familie et rigtigt godt og lykkebringende nytår. Mange tak for hjælpen i det gamle.

Jeg har stadig ikke røget, men har stadig et lidt uroligt søvnmønster. 

Bedste hilsner

MXXX

17/9 2012

Hej Max.. 

 

Tak for sidst ;) 

 

Jeg synes jeg virker mere glad og afslappet, så synes bestemt det har hjulpet ;)

 

Mvh Kenneth 

9/9 2012

Det var en glad Amalia, jeg fik sms fra i går aftes. Det ev rigtig glade for. Tak for hjælpen

kh Astrid

Hej Max.

Blot lige en positiv hilsen fra en glad og "ikke rygende bornholmer".

Jeg er vildt overrasket over mit besøg i din klinik i Aarhus.

Som jeg fortalte dig så har jeg røget siden jeg var 13 år, kun afbrudt af sporadiske forsøg de senere år hvor jeg har forsøgt at stoppe, men uden held.

 Der er nu gået 10 dage siden jeg modtog hypnosen hos dig, og jeg må bare sige at på mig virker det !

Jeg kan slet ikke se mig selv nogensinde igen, tage en cigaret mellem fingrene, for at ryge på den.

Hvad det er der er sket med mig, kan jeg ikke rigtigt forklare, men jeg kan i alt fald oplyse at det på ingen måde føles svært at lade være.

De "værktøjer" jeg fik af dig, bruges når behovet opstår - når tanken om en cigaret opstår ( og det gør den jo, p.g.a. den gamle vane som er opbygget gennem intens rygning 20 - 40 cecil igennem 39 år)

 Og så lige en sjov detalje.

 Alle som kender mig her på Bornholm, kender mig bl.a. som den "rygende Bornholmer"

Mange af dem kommer nu og siger: Sig mig hvad pokker er der dog sket med dig ? DET ville jeg aldrig have troet !

 Så Max !

Du skal nok forvente henvendelser fra andre bornholmere i fremtiden.

 Glad hilsen

 Kenn

________________________________________________________________

 20/8 2010

Kære Max.
Tak for en god og professionel behandling. Jeg lovede at give en tilbagemelding og jeg har for nylig været til eksamen og kunne sagtens mærke at jeg var mere fattet end jeg plejer at være. Var dog stadig meget nervøs, nok også mere end hvad almindeligt er, men i det mindste var jeg denne gang i stand til at sove om natten op til. Måske kræver det flere behandlinger for mig, for at blive mere fri af eksamensangsten, men uanset hvad, så har det allerede gjort en tydelig forskel.

Hilsen Camilla
PS. Jeg fik 12 til eksamen:-) 

_______________________________________________________________

11/8 -2010

Hej
Jeg og min søster var nede ved dig for ca. 5 mdr. siden. Jeg har været storryger i 30 år. Jeg har prøvet flere gange at holde med nikotinplaster og andre hjælpemidler. Men efter en behandling hos dig, har jeg nu ikke røget i over 5 mdr. er bare så glad. Og det går super godt med det, der kan gå dage hvor jeg ikke tænker på at ryge. Så stor tak til dig Max. Jeg ved jeg kommer aldrig til at ryge igen. 

Annette Ø.

_______________________________________________________________

24/03/10

Kære Max.

Jeg lovede dig jo en tilbagemelding efter rygestops-hypnose d 8 marts – og her kommer det: Du er en mirakelmager !!!!! Jeg er nu røgfri gennem 14 dage og det er pragtfuldt. Jeg havde aldrig klarede den uden din hjælp – har prøvet mange gange. Det har nu ikke været helt let. Jeg har stadig ind i mellem voldsom lyst til en cigart men jeg kan heldigvis tage mig selv i nakken. Jeg savner især det at tage en lille pause – især når jeg har travlt på arbejde – det er altså ikke helt det samme at spise en gulerod !!!! Men jeg skal nok klare den – jeg er bare så glad for at være ikke-ryger – har længe følt mig meget, meget dobbeltmoralsk – jeg sidder jo hver dag og siger til mine patienter at de skal holde op med at ryge. Trods dette har jeg altså ikke tidligere kunne holde med at ryge – men hypnose – det virker altså !!!! Jeg anbefaler dig til alle mine patienter så jeg håber at du kan mærke det.

 TAK MAX – det er store ord men du har sgu ændret mit liv og det er jeg meget taknemmelig for.

 En anden ting er mine problemer med at gå i søvne – her har hypnosen IKKE virket. Jeg ved godt at vi kun brugte meget kort tid på denne problemstilling. Så vidt jeg kan se er det dog en helt anden problemstilling i forhold til rygestop: Rygestop er under viljens kontrol (trods afhængighed) – det er søvngængeri ikke – jeg kan ikke beslutte ikke at gå i søvne – bare jeg kunne. Tror du at hypnose kunne virke ???? I så fald er jeg meget interesseret. Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre.

Held og lykke med dit fremtidige virke. Hypnose er godt nok noget mere magtfuldt end jeg havde troet.

MVH Birgit N. Læge i Randers

_______________________________________________________________ 

07/09/09

Hej Max

Her kommer lige den sidste nye opdatering fra ikkerygerfronten:

Det er nu en måned siden jeg var hos dig for at få hjælp mod tobaksplagen.

Jeg nyder fortsat at være uden røg og har ikke været i nogen krise desangående.

Jeg har (naturligvis) ikke røget overhovedet, og har heller ikke overvejet, som jeg ellers plejer, om ikke jeg lige sku ta bare en enkelt smøg.

Det generer mig ikke at være sammen med rygere og jeg blir ikke fristet a deres cigaretter. Jeg er nærmest hverken for eller imod, hvor jeg før ville ha haft lange overvejelser om at ta en.

Cigaretter er ikke noget der angår mig. :-)

Sådan har jeg det nu, sådan agter jeg at blive ved med at ha det 

Mange hilsner

Susanne

 _______________________________________________________________

hej Max :)

 Jeg har nu været ude at springe 2 gange på min hest. jeg kom indtil dig for at få hjælp med at komme videre efter jeg styrtet på min hest, til et stævne. jeg har været rigtig bange for det.. men jeg sprang til undervisning i tirsdags, og det gik simpelthen så godt. jeg var overhovedet ikke bange. men lidt nervøs for at se om det havde virket. men det har det i hvertfald.. jeg sprang selv på ham igår. og det var rigtig godt. kan mærke at jeg har fået den glæde tilbage, som jeg ikke har haft siden den gang jeg faldt af.jeg er virkelig taknemmelig for den hjælp du har givet mig. jeg har også meldt til stævne i weekenden. så håber det fortsætter på den gode måde :)min springtræner, synes det var rigtig spændende og han er rigtig glad på mine vegne :)tak for den fantastiske hjælp !! hilsen Sara

 Hej Sara

Hvor er jeg bare glad for din tilbagemelding, du kan tro at jeg krydsede fingre for din træning dagen efter hypnosen.

 Selvfølgelig fortsætter det fra nu af.

Må jeg lægge din tilbagemelding ud på min hjemmeside, selvfølgelig uden dit efternavn, så du er anonym?

 

det bare helt okay :D
folk skal vide hvor dygtig du er !!
Sara

_______________________________________________________________ 

Hej Max,

 Der er nu gået 2 måneder siden jeg var ude hos dig sammen med min mor.

Du hjalp mig med at slippe af med min hunde-fobi, og det går faktisk ret fint med at gå forbi hunde på stier osv. Jeg tænker næsten ikke over det mere, så du har virkelig gjort mig en stor tjeneste.

 Min mor og far er også rigtig glade fordi du kunne hjælpe.

 Mange hilsner fra

Thomas 10 år

 _______________________________________________________________

Hej Max,

 Jeg gjorde det....

Jeg var ude at køre i lørdags. Fra Randers til Hobro. Jeg smilte hele vejen. Det var en rigtig god fornemmelse. Jeg havde ingen knude i maven eller summen i benene. Det var fantastisk. Selv min mand, som jo var lidt skeptisk i starten - endte med at være ganske imponeret. Det var så fedt.

Tusind tak..........

 Mvh

Joan

 _______________________________________________________________

Hej Max!

Du kan tro at jeg tænket på dig her siden sidste søndag. Jeg har det fantastisk godt. Jeg har taget treo en eneste gang, og det var i forbindelse med et rigtigt migræneanfald - d v s ikke et, som jeg var bange for at få eller troede at jeg var ved at få! Der tog jeg treo og havde god smertelindring.
Ellers har jeg overhoved ikke rørt ved det. Jeg har ikke længere hovedpine når jeg står op om morgenen. Jeg er utrolig glad over dette og føler en fantastisk frihed, at ikke skulle være afhængig af treo for at komme igang om morgenen.

Så hypnosen har ikke bare rykket lidt - det har rykket en hel masse. Tusind tak for hjælpen.

Venlig hilsen A

_______________________________________________________________

Hej Max.
Så er det ved at være en uge siden jeg besøgte dig, og ville bare lige fortælle dig, at jeg ikke har røget siden torsdag eftermiddag inden hypnosen. Dog har det været lidt svært nogle gange, men skal dog alligevel nævne, at jeg overhovedet ikke har tænkt så meget over det, som jeg troede jeg ville. Jeg er rigtig glad for den hjælp du gav mig.
Tusind tak for det.
MVH Henriette

 _______________________________________________________________

Hej Max

Nu har jeg kommet hos dig i en tid og hver gang har jeg følt, at jeg er gået derfra med noget.  Jeg synes jeg har forandret mig som menneske, vel og mærke i den positive retning. Du har forstået at afgrænse og finde den "rigtige" årsag til de problemer jeg har haft. Det har været en god følelse i hypnosen, men det har også været godt med den terapi som ligger i samtalerne inden og efter. Du har altid fået mig til at føle at du har god tid. 

Vi ses helt sikkert igen

Pedersen

 _______________________________________________________________

Kære Max

Jeg havde nok troet at du bare kunne fjerne min angst ved at hypnotisere mig, men jeg må nok erkende at jeg stadig brug for noget.

Rie 

_______________________________________________________________

Hej Max

Fed oplevelse, jeg havde ikke forventet at hypnose var så afslappende – jeg er helt høj.
MVH
K.O.

_______________________________________________________________

Hej Max
Det har været et positivt forløb, hvor jeg føler at hypnosen har ændret på mine tanker og handlinger, jeg har nu mod på at komme videre herfra.
MVH  Tina

 _______________________________________________________________

Tak for hjælpen, er stadig røgfri
Jacob

_______________________________________________________________

Hej Max
Jeg har ikke mærket voldsom forandring udover at jeg nok er mere bevist om problemets oprindelse, måske skal der bare gå lidt mere tid.

Annette

_______________________________________________________________

Hej Max  
Jeg har røget i mere end 40 år og nu er det som om jeg aldrig har røget, det er helt vildt
Lissi

Hej Max

Nu er det 2 år siden jeg blev røgfri og jeg har overhovedet ingen trang eller lyst til at ryge, stadigvæk

KH Lissi ( samme Lissi som i det foregående udsagn, - der er små 2 år imellem udsagnene (Max))

_______________________________________________________________

Hej Max
Det er længe siden jeg har følt mig så lettet og glad, jeg har bare sådan en dejlig følelse af at det hele nok skal gå fra nu af.

M

______________________________________________________________

Hej Max jeg var hos dig for et par måneder siden og blev hypnotisøret for præsentationsangst, og det har været super godt.
Jeg er ikke over det men det har hjulpet mig meget.

Tak for det. 

Maria